MENU FIN DE SEMANA Y FESTIVOS (2550)
PRIMEROS
(1551) Entrante “pica-pica”
– se sirve en bandeja para 2 personas / servit en safata per a 2 persones / to share 2 people –
Ensaladilla, Patatas bravas, champiñones portobello rellenos, soldaditos de bacalao y mejillones
Ensaladilla, patates braves, champinyons portobello farcits, soldadets de bacallà i musclos
Potatoes, tuna and mayonaisse salad, stuffed mushrooms, bravas potatoes spicy, cod delicatessen and mussels
Ceviche mixto (1552)
Ceviche
Ceviche
Pasta Paccheri a la crema de gambas (1553)
Pasta Paccheri amb salsa de gambes
Paccheri in shrimps sauce Pasta
Calçots con romesco (1554)
Calçots amb romesco
Calçots (grilled onions) with romesco sauce
SEGUNDOS
Paella de marisco (2561)
Paella de marisc
Seafood paella
Paella de carne (2562)
Paella de carn
Meat paella
Fideuá (2008)
Fideuà
Fideua
Arroz caldoso de bogavante (2563)
Arròs caldós de llamàntol
Lobster rice
(suplemento + 8€)
Paella de fideos con Bogavante (155)
Paella de fideus amb Llamàntol
Lobster & pasta paella
(suplemento + 8€)
Paletilla de cordero al horno (151)
Espatlla de xai al forn
Roasted lamb shoulder
½ Pollo a la brasa (2010)
Pollastre a la graella
Grilled chicken
Pizza al gusto (1581)
Pizza al gust
Pizza
Tronco de merluza con refrito de ajos tiernos (1563)
Tronc de lluç amb refrit d’all tendres
Hake with fried garlics
Entrecot con guarnición (2011)
Entrecot amb guarnició
Veal entrecot
(suplemento + 5€)
Solomillo de ternera con guarnición y salsa (1989)
Filetó amb guarnició y salsa
Veal sirloin
(suplemento + 8€)
– Salsas a elegir: Gorgonzola, pimienta verde, Crema de champiñones –
– Salses a triar: Gorgonzola, pebre verd, crema de xampinyons –
– Sauces to choose: Gorgonzola, green pepper, cream of mushrooms –
Postre
Tarta del día
Pastís del dia
Cake of the day
Helado del día
Gelat del dia
Ice cream of the day
26,95€